Arrangörsutbildning

Det händer saker i medlemsföreningarna runt om i landet – varje dag! Vår arrangörsutbildning vänder sig till dig som arrangerar, oavsett om det är att ordna en loppis, att bjuda in till en föreläsning, att hålla i en dans, anordna en konstutställning eller festival, sända en Live på bio-föreställning eller bjuda in ortens barn till en teaterpjäs. Alla är arrangörer!

Utbildningen innehåller följande delmoment:

 • Flexibilitet – kräver god planering
  Nulägesanalys – Omvärldsanalys
  Verktyg
  Modeller
 • Alla kommunikation sker på mottagarens villkor
  Kommunikationens grunder
  Inlärningsstilar
  Vikten av olikheter i teamet
 • Ett evenemang från ax till limpa
 • Organisationen
  Idé
  Målgrupp
  Värdskap
  Artisten
  Publiken
  Säkerhet
  Tillstånd
  Bemanning
 • Ekonomi Budget
 • Efter evenemanget
 • Utvärdering

Datum

Plats Folkets Hus

Ort Motala

Utbildningen genomförs i anslutning till kulturdagarna

Tider: Startar klockan 13.00 och avslutas nästa dag vid 13.30.

Målgrupp: Alla i föreningen som arbetar med arrangemangen.

Medverkande: Pernilla Eurenius från Folkets Hus och Parker samt externa föreläsare.

Kontakt: Magdalena Hasselquist
040-23 07 96

Utbildningen är kostnadsfri

Anmälan Skriv ut sidan

utbildning i samband med kulturdagarna

Ytterligare ett sätt att göra utbildningarna mer tillgängliga för fler är att förlägga dem i anslutning till våra nationella möten. Den här utbildningen arrangeras i anslutning till Kulturdagarna.

INFÖR utbildningen

utbildningen är kostnadsfri

resa och logi: Bokas och betalas av deltagarna. Hotellrum finns reserverade i Motala samt på angränsande orter. Deadline för reservationen: 2 december. Därefter finns bokningskoderna kvar men hotellen garanterar inte logi endast åt Folkets Hus och Parker utan erbjuder rum åt andra gäster också.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL LOGIALTERNATIVEN

MAT: Vi vill värna om miljön och kommer att servera klimatsmarta, ekologiska och rättvisemärkta måltider i största möjliga utsträckning. Eventuella kostavvikelser lämnas vid anmälan.

EFTER utbildningen skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och träffar.

INSTÄLLD utbildning: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas deltagarna senast en vecka före träffens start!

ANMÄL DIG HÄR

Anmälningsformuläret ligger öppet ett tag efter sista anmälningsdag (2 december). Obs! Se först till att du har logi innan du anmäler dig! Välkommen med din anmälan!!!