Andels- och medlemsregister

Har din förening koll på vilka som är medlemmar? Gamla böcker och register över medlemmar och andelsägare kan behöva en genomgång!

Att hålla ett uppdaterat andels- och medlemsregister är ett ansvar för alla föreningar och dess styrelse. Uppgiften är för många en omständlig sådan, då det allt för ofta inte skett någon överlämning tillbaka i tiden samt att både enskilda personer och organisation har flyttat eller försvunnit sedan tid för inträde i föreningen.

Under två timmar går vi igenom hur man som styrelse kan ”städa och fixa till” sitt register på ett sätt så att den klarar de krav lagen har på föreningen och dess styrelse.

Utbildningen genomförs kvällstid (kl 16.00-18.00) och digitalt i Teams.

Utbildningen kan ha max 8 deltagare.

Datum

Ort Digital utbildning

MålgruppFöreningens styrelse och övriga förtroendevalda

MedverkandeAnders Lindauer, regional strateg Folkets Hus och Parker

KONTAKT:Magdalena Hasselquist
040-23 07 96

VILL DU GÅ UTBILDNINGEN MEN KAN INTE DET HÄR DATUMET?Vet du att du kan beställa den lokalt och regionalt? LÄS MER

Utbildningen är kostnadsfri

Anmälan Skriv ut sidan

Praktiskt information

NÄR DU ANMÄLER DIG får du en bekräftelse med information om länk till utbildningen. Femton minuter innan kursstart öppnas mötesrummet för dig som vill testa uppkoppling och teknik.

FÖRUTSÄTTNINGAR: Du kan delta i utbildningen genom en dator eller surfplatta. Utbildningen hålls i Microsoft Teams. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Teams-appen, och det är viktigt att det finns en bra internetuppkoppling.
Har du aldrig använt Teams hittar du instruktioner här
Har du frågor om mötet är du välkommen att kontakta Anders Lindauer, 031-13 53 60,  [email protected]

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Fler utbildningstillfällen: Vid stort söktryck kommer vi om möjligt att skapa fler kurstillfällen. 

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag: 9 februari 2023