Spegeln bio i Malmö söker Kökschef

Biografen Spegeln har haft à la carte servering inne i salongerna sedan 2015. Idag finns, utöver en större foajé med ett trettiotal sittplatser, möjlighet för à la carte i alla tre salonger. Totalt är det 131 platser med bord och varje salong har en egen bar.

Utöver en bistromeny med à la carte och tilltugg har köket en helt egen programserie som går under namnet Smaklig Film och här komponeras mat direkt till utvalda filmer tillsammans med programansvarig.

Våra gäster ska känna att de har kommit till en plats som erbjuder en mångfald av filmer som dessutom visas ackompanjerad av god och kärleksfullt tillagad mat. Vi är stolta över vår personliga och fina service samt att vi tillsammans ger Spegeln både karaktär och charm genom att vi alla älskar det vi gör.

Nu söker vi dig med tidigare erfarenhet av ledarskap samt goda kockkunskaper som nu vill bli en del av vårt team på Spegeln, för att tillsammans med oss fortsätta utveckla konceptet bio och bistro.

Vänta inte med att söka, tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt.

Frågor och för ytterligare beskrivning av tjänsten kontakta:
Pernilla Nilsson, verksamhetschef, [email protected], 0720-75 35 70
Vi ser fram emot din ansökan!


 

Biograf Spegeln är belägen på Stortorget i Malmö och har sedan 2007 drivits i regi av riksorganisationen Folkets Hus och Parker. Spegeln har tre serverade salonger med fullständiga rättigheter samt en bistro med servering i foajén. Se vår hemsida för ytterligare information www.biografspegeln.se