folkparksommar 2017

Folkets Hus och Parker presenterar stolt årets sommarturnéer.
Ett brett utbud med bland annat barnföreställningar, finstämd teater, skön opera och rockigt ös. I år gör vi dessutom en extra satsning på nycirkus, en ordlös scenkonstform som passar alla.

Möt Vanna Rosenberg i pjäsen Köp hjärtan, om Ulla Billquists gripande livsöde som tidigare spelats för utsålda hus på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Det blir baktakt med Kapten Röd, rockigt med The Boppers och klassiskt med Jenny Lind-stipendiaten Ylva Stenberg.

Förra sommarens publiksuccé Kalas i parken med Clowner utan Gränser kommer tillbaka och i Cirkus Cirkörs show Heja dej! får barnpubliken hänga med till en värld där allt är möjligt. Även i år ger sig Cirkus Cirkörs pedagoger ut på workshops i nycirkus och cirkusinspirerad parkour.

Folkparksommar = barnteater! = Ung Utan Pungs lekfulla pjäs Ludde och hans lillasyster, Ulf Löfgrens älskade barnboksfavorit. Eva Funck och Hönapöna dyker upp med Det stora Äventyret, en interaktiv föreställning om känslor. Och så Big Winds humoristiska version av Snövit med flera helt nya och sköna karaktärer.

Sommarturnéer 2017