solna-folkets-hus

Solna Folkets Hus söker verksamhetschef

Solna Folkets Hus är en komplett mötesplats och ett kulturhus med Solna Konsthall endast ett par hundra meter från Solna Centrum. har utställningsytor och 14 möteslokaler med kapacitet från två upp till cirka 150 personer.

Verksamhetschefen är direkt underställd föreningens styrelse och har övergripande ansvar för den löpande verksamheten. Du leder och fördelar arbetet samt ansvarar för budget, personalfrågor och arbetsmiljö. Du är duktig på såväl försäljning och kundvård som planering på detaljnivå, ekonomisk uppföljning och att ge god service. I din roll ansvarar du för den dagliga driften vilket inkluderar bokning, detaljplanering, förberedelser, att möta upp och ta hand om gästen under deras vistelse och se till att arrangemanget stämmer överens med gästernas önskemål. Du ansvarar också för konst och kulturverksamheten som även sker i samarbete med andra aktörer.

Vi söker dig med goda ledaregenskaper som får medarbetare att växa och utvecklas. Du är utåtriktad, drivande, resultatorienterad, strukturerad, ordningsam, flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Du är lösningsorienterad med ett ekonomiskt sinne, har lätt för att fatta beslut och har förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet förutsätter datavana och att du är kunnig i Office programmen. I ansvaret ligger också att fortsätta utveckla Solna Folkets Hus till en attraktiv mötesplats.

Anställningsform

Anställningen är på heltid. Arbete på kvällar och helger förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Lön och villkor enligt gällande kollektivavtal.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Carina Kenning, 070-3066606.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV oss tillhanda senast 18 februari.
Intervjuerna sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag!
Ansökan mejlas till: [email protected]

Besök vår hemsida för mer information