Vinterträdgården i Östersunds Folkets Hus.

Folkets Hus i östersund söker en ekonom

Vill du vara med att utveckla vårt redovisningssystem med allt vad det innebär? Vi omsätter ca 10-15 miljoner kronor om året och söker nu en social person med ett genuint intresse för siffror och räkenskap. Är du dessutom målinriktad och noggrann? Då bör du söka denna tjänst.

Kvalifikaitoner:

  • Högskolekompetens inom ekonomi och redovisning
  • Minst 3 års erfarenhet inom redovisning och bokföring
  • Systemvana och goda färdigheter inom Visma. skatter, moms, löner mm
  • Hög förmåga att kunna kommunicera i tal och skrift
  • Erfarenhet av marknadsföring är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som person är du social och driven, du är van att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Därtill har du en prestigelös och flexibel inställning där du kan se helhetsperspektivet och vara lösningsorienterad.

I ditt arbete ser vi gärna att du är noggrann, effektiv och strukturerad. Du är orädd och social. Du är ansvarsfull och har en väl utvecklad problemlösningsförmåga med kunskap i att koordinera, samordna och prioritera flera aktiviteter samtidigt. Du har lätt för att samarbeta med andra likväl som du kan jobba självständigt och ta egna initiativ. Du är utåtriktad och har en positiv inställning. Du är nyfiken och förändringsbenägen och skapar god stämning runt omkring dig.

En förutsättning för att klara arbetet är att du är stresstålig och strukturerad. Du bör vara självgående, resultatinriktad och organiserad. Du har ett starkt driv och vill ligga steget före. För dig är förändringar välkomna och nödvändiga. Är du dessutom bra på logistik, kommunikation och planering. Då är detta ett jobb för dig! För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Lön: Fast månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning i sex månader.
Omfattning: Heltid, 40 timmars-vecka. Dagtid, kvällar och helger kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.

Om Folkets Hus Östersund:

Det första spadtaget till bygget av det Folkets Hus som finns idag, togs i mars 1980. Lokalerna togs sedan i bruk året därpå, med stor invigning. Folkets Hus är byggt på den plats där Folkparken tidigare fanns. Vår affärsidé är att för olika verksamheter anpassa och hyra ut prisvärda och bra lokaler till marknadsmässiga priser. Och det är vi bra på. Under åren har flertalet om- och tillbyggnader gjorts och idag omfattar anläggningen cirka 11 000 kvm, fördelade på restaurang, café, samlingslokaler, större konferenssalar och kontorsytor. En restaurang, stor konferensverksamhet och ett brett nöjesutbud bedrivs av Folkets Hus Konferens och Nöje.

Mejla din ansökan och personliga brev till:
Conny Hansson, verksamhetschef Folkets Hus Östersund
[email protected], 063-664 94 11

Besök Östersunds Folkets Hus egen webbplats