Kulturadministratör, 100 procent

Riksorganisationen Folkets Hus och Parker söker en kulturintresserad administratör till kansliet i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Befattningen har till uppgift att hantera flertalet administrativa processer. Det kan till exempel handla om att samordna större arrangemang (filmdagar), bistå i arbetet med att skriva ansökningar och återrapportera ansökta stöd, rapportera bokningar och förköp till leverantörer, assistera ”Live på bio-verksamheten” i kommunikations- och försäljningsarbete, sammanställa statistik och rapporter samt vara delaktig i produktion och spridning av nyhetsbrev samt uppdatering av hemsida och sociala medier.

Din profil

Du har minst gymnasieutbildning samt några års erfarenhet från varierande administrativt arbete. Gärna med erfarenhet av rapportering, stödansökningar, kommunikation och samordning/projektledning. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande.

Kompetenskrav:
– Flerårig administrativ erfarenhet
– God kunskap om Officepaketet, främst Teams
– Erfarenhet av att arbeta med webb och sociala medier
– Behärskar engelska både muntligen och skriftligen
– Har lätt att uttrycka dig i skrift (svenska)

Du som söker bör vara serviceinriktad och ha en förmåga att hantera många ärenden parallellt. Ett gott ordningssinne är ett måste. Erfarenhet från filmbranschen och tidigare arbete inom folkrörelser är ett plus.

Folkets Hus och Parker eftersträvar jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

• Heltid, målstyrd arbetstid, arbete på kvällar och helger kan förekomma.
• Tillträde 1:a september eller enligt överenskommelse.
• Tillsvidareanställning, inleds med sex månaders provanställning.
• Kollektivavtal finns med Handels/Akademikerförbunden. Facklig representant för Handelsklubben är Birgitta Strömgren. E-post: [email protected]

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Sandberg, chef för kulturavdelningen.
Maila dina frågor till [email protected].

Din ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan och CV till [email protected] senast den 31 juli.

 


 

FOLKRÖRELSEN FOLKETS HUS OCH PARKER omfattar fler än 500 demokratiska mötesplatser i hela Sverige. I vår riksorganisation samlas Folkets Hus, folkparker, biografer och liknande lokala arrangörer, som tillsammans lockar miljontals besökare varje år. Vår värdegrund bygger på de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. Folket Hus och Parker är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation. Tack vare delaktighet och ideellt engagemang skapar vi tillsammans möjligheter för människor i hela landet att ta del av kultur, nöje och möten.