Vi söker verksamhetschef till Järva Folkets Park/eggeby gård

Järva Folkets Park ligger i hjärtat av Järva, mitt ute på fältet och är en del av Folkets Hus och Parker. Föreningen är en folkrörelse som bedriver kulturverksamhet och föreningsliv på Eggeby Gård. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden och verksamheten bygger helt och hållet på principerna om jämlikhet, jämställdhet, mångfald, solidaritet och allas lika värde. Här finns möjlighet för barnorganisationer, pensionärsföreningar, kulturutövare, studieförbund och alla andra ideella krafter som delar våra värderingar och vill vara med och bygga gården. Gården jobbar just nu med att utveckla sin verksamhet och att söka nya samarbetspartners.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef leder du utvecklingen av Järva Folkets Park. Du jobbar nära styrelsen och har till uppgift att leda och genomföra den verksamhetsplan som styrelsen tagit fram. Du arbetsleder annan anställd personal och är gårdens ansikte utåt. En stor del av verksamheten består i att nätverka och möta framtida samarbetspartners. Du ansvarar för gårdens förvaltning och söker för gården verksamhet väsentliga bidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att leda ett strategiskt utvecklingsarbete. Du får gärna ha erfarenhet av projektledning, processledning eller dylikt arbete. Du har lätt att knyta nya kontakter och är social. Du har god organisatorisk förmåga och arbetar strukturerat. Du är beredd att jobba oregelbundna tider, även kvällar och helger.

Överblick av arbetsuppgifter bland andra

  • Utveckling av gårdens verksamhet
  • Projektleda gårdens egna aktiviteter
  • Nätverkande i hela Järva-området
  • Förvalta och utveckla gårdens byggnader
  • Arbetsleda övrig personal
  • Budgetansvar
  • Löpande administration och kommunikation

OM tjänsten

Placeringsort är Eggeby Gård, Spånga.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Målstyrd arbetstid.
Kollektivavtal i Handels.
Tillträde och lön efter överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta ordförande David Persson, [email protected] eller kassör Mia Malmgren, [email protected].

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 20 maj till [email protected], skriv EGGEBY GÅRD i rubrikraden.

BESÖK JÄRVA FOLKETS PARK / EGGEBYGÅRDS WEBBSIDA