Folket Hus och Parker söker en regional strateg, med placering i Stockholm

Som regional strateg arbetar du nära medlemsföreningar i ett antal län, stödjer verksamhetsutveckling och bistår i kontakter med bidragsgivare och samarbetspartner. Du fungerar också som riksorganisationens kontaktperson gentemot regionstyrelsen i Östra Folkets Hus och Parkregionen.

Arbetet innefattar även kontakter med kommuner, regioner och andra offentliga aktörer, ofta i samverkan med andra ideella organisationer. Utifrån individuell kompetens och organisationens behov, kan även olika nationella utvecklingsuppdrag ingå i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god kunskap om strategiskt utvecklingsarbete och är engagerad i samhällsfrågor. Vi ser gärna att du har en samhällsvetenskaplig utbildning och egen erfarenhet från utvecklingsarbete inom den ideella sektorn. Interkulturell kompetens och kunskap om flera språk är också en merit.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete som kräver egna prioriteringar och samtidigt en förmåga att entusiasmera och inspirera andra.

Folkets Hus och Parker eftersträvar jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och kommer därför även att ta hänsyn till detta vid rekryteringen.

Om tjänsten

  • Heltid, oreglerad arbetstid, arbete på kvällar och helger kan förekomma.
  • Resor är vanligt förekommande.
  • Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
  • Frågor angående tjänsten besvaras av Eva Karlsson, chef för utvecklingsavdelningen, 0720-77 77 69.

Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund/Akademikerförbunden.
Facklig representant för Handels är Birgitta Strömgren, 0706-59 28 34.

Ansökan

Välkommen att maila din ansökan och ditt CV till kontakt@folketshusochparker.se senast 25 november.

 


 

FOLKRÖRELSEN FOLKETS HUS OCH PARKER omfattar fler än 500 demokratiska mötesplatser i hela Sverige. I riksorganisationen samlas Folkets Hus, folkparker, biografer och liknande lokala arrangörer som tillsammans lockar miljontals besökare per år. Vår värdegrund bygger på de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde.