Folkets Hus och Parker söker:

Fastighetsrådgivare – deltid

Fastighetsrådgivning är en av Folkets Hus och Parkers mest efterfrågade tjänster. Vi utökar nu funktionen med en 50% tjänst. Befattningen ingår i teamet på verksamhetsavdelningen som består av fastighetsrådgivare, regionala strateger, konsthandläggare och producenter.

Arbetet utförs i hela landet och resor förekommer. De två fastighetsrådgivarna kommer att lägga upp och planera arbetet tillsammans. Arbetsuppgifterna utförs sedan självständigt.

Arbetet är riktat till Folkets Hus och Parkers medlemmar. Du ger råd i frågor som fastighetsförvaltning (underhållsplanering, budgetering och genomförande, hyreskontrakt, OVK, värme, energi mm), entreprenadupphandling (projektering, kostnadsberäkning, upphandling och kontroll av egna byggen) samt övriga frågor så som underhåll, scenteknik, energihushållning, hyresavtal, försäkringsfrågor, brandskydd, livsmedelshantering, avfallshantering, momsfrågor mm. Även byggrådgivning förekommer inom befattningen.

Vi söker dig som har:

  • Lämplig högskoleutbildning inklusive fastighetsförvaltning och entreprenadupphandling eller motsvarande
  • Några års erfarenhet av fastighetsförvaltning
  • Stor vana att leda projekt

Det är också en fördel om du har arbetat med boverksansökningar och/eller har erfarenhet från ideella organisationer eller föreningsliv.

Du har en förmåga att lösa problem och tycker att problemlösning är roligt. Som person är du social och tycker om att möta människor samt att bygga förtroendefulla relationer. Du delar Folkets Hus och Parkers grundläggande värderingar om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde.

Anställningsform och omfattning

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%.
  • Startdatum 1 december eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Stockholm, Swedenborgsgatan 1.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Folkets Hus och Parker eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter.

Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund och Akademikerförbunden. Facklig representant Birgitta Strömgren (Handels), 070-659 28 34.

För mer information är du välkommen att kontakta Mikael Strandberg (chef verksamhetsavdelningen) på telefon 08-452 25 71.

Vi genomför löpande intervjuer.

Skicka din ansökan till kontakt@folketshusochparker.se. Ange ”Fastighetsrådgivare” i ämnesraden. Vi tar endast emot digitala ansökningar.

 Folkrörelsen Folkets Hus och Parker
omfattar fler än 500 demokratiska mötesplatser i hela Sverige. I riksorganisationen samlas folkets hus, folkparker, biografer och kulturföreningar som tillsammans lockar miljontals besökare per år. Vår värdegrund bygger på de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. Folkets Hus och Parker är politiskt och religiöst obunden.