När vi drömmer skapar vi morgondagens verklighet. Vår folkrörelses samlade tankar och idéer ger visionsprocessen kraften att förverkligas.

Calle nathanson och gunilla carlsson gör ett besök i utställningen ”drömmer jag?”

hej medlem!

Välkommen till hemsidan!

De sidor här på webben som kommer att hantera medlemsinformation och vara till nytta för dig i din vardag byggs, utvecklas och fylls på successivt under våren. Tydligare budskap, uppdaterad teknik, bättre medlemsservice. Under den här tiden kommer vi stegvis att presentera nya delar och vi håller dig informerad via våra nyhetsbrev.

Folkets Hus och Parkers nya vision: Tillsammans ger vi drömmar kraft!

21-22 oktober 2017 i Göteborg genomfördes Extra föreningsstämma och Medlemsmöte. Extra stämman antog ett nytt visionsprogram för rörelsens fortsatta arbete – Tillsammans ger vi drömmar kraft. Det nya visionsprogrammet sträcker sig under perioden 2018-2022 och är indelat i fyra områden: Idén, Verksamheten, Organisationen och Resurser. De strategiska målen som finns under respektive område kommer att ligga till grund för Folkets Hus och Parkers verksamhet fram till 2022. Inom kort kommer vi att uppdatera hemsidan med mer information om besluten som tagits.
Här kan du läsa visionsprogrammet Tillsammans ger vi drömmar kraft!

Nyckeln – en handbok i att starta och driva mötesplatser

I den här helt nya boken har vi samlat svaren på många frågor, information och inspiration, tips och idéer. Till er som driver ett hus eller en park sedan länge. Och till er som vill starta något helt nytt. Läs mer

Logga in och få tilltång till mer information och funktioner

Logga in och få tillgång till funktioner för medlems- och arrangörsservice.
Genom länken här nedan kommer du till ett formulär där du kan ansöka om inloggning. Vi hanterar varje ansökan manuellt och så snart ditt konto är skapat får du en bekräftelse med en instruktion om hur du kommer vidare och kan bestämma vilket lösenord du vill ha.
Ansök om inloggning

medlems- och arrangörsguide

Efter din inloggning kommer du att hitta information och svar på frågor om inköps- och ramavtal, byggfrågor, kollektivavtal och mycket mer i vår Medlems- och arrangörsguide. Du hittar guiden i menyknappen längst upp till höger här på webbsidan!

UTBILDNINGAR OCH MÖTEN 2018

Kika in bland våra utbildningar och möten. Vi tror att du hittar något som du blir intresserad av och ser fram emot att du anmäler dig som deltagare!  Läs mer

kontakta oss!

Om du söker något som du inte hittar här på webben finns vi tillgängliga för personliga kontakter! Ring eller mejla, vi ser fram emot att prata med dig! Här hittar du vår kontaktinformation