När vi drömmer skapar vi morgondagens verklighet. Vår folkrörelses samlade tankar och idéer ger visionsprocessen kraften att förverkligas.

Calle nathanson och gunilla carlsson gör ett besök i utställningen ”drömmer jag?”

hej medlem!

Välkommen till vår nya hemsida!

De sidor här på webben som kommer att hantera medlemsinformation och vara till nytta för dig i din vardag byggs, utvecklas och fylls på successivt under våren. Tydligare budskap, uppdaterad teknik, bättre medlemsservice. Under den här tiden kommer vi stegvis att presentera nya delar och vi håller dig informerad via våra nyhetsbrev.

Logga in på hemsidan

Nu öppnar vi inloggningen på hemsidan som ger tillgång till funktioner för medlems- och arrangörsservice.
Genom länken här nedan kommer du till ett formulär där du kan ansöka om inloggning. Vi hanterar varje ansökan manuellt och så snart ditt konto är skapat får du en bekräftelse med en instruktion om hur du kommer vidare och kan bestämma vilket lösenord du vill ha.
Ansök om inloggning

medlems- och arrangörsguide

Efter din inloggning kommer du att hitta information och svar på frågor om inköps- och ramavtal, byggfrågor, kollektivavtal och mycket mer i vår Medlems- och arrangörsguide. Du hittar guiden i menykanppen längst upp till höger här på webbsidan!

kontakta oss!

Om du söker något som du inte hittar här på webben finns vi tillgängliga för personliga kontakter! Ring eller mejla, vi ser fram emot att prata med dig! Här hittar du vår kontaktinformation

KULTURUTBUD 2017

Nu finns all information om vårt kulturutbud 2017 uppe här på hemsidan. Som arrangör hittar du mer information om föreställningarna efter inloggning. Oavsett vilken genre du arbetar med finns nu PR-material och verktyg vid respektive evenemang under fliken »Arrangörsinfo«.
Evenemangen hittar du under rubriken Upplev!

UTBILDNINGAR OCH MÖTEN 2017

Kika in bland våra utbildningar och möten. Vi tror att du hittar något som du blir intresserad av och ser fram emot att du anmäler dig som deltagare!  Läs mer

Nytt visionsprogram 2017

Många har deltagit i processen och visat stort engagemang! Alla idéer, förslag och synpunkter som kommit fram vid träffarna eller skickas in från din förening är en del av underlaget när förslaget till nytt visionsprogram nu arbetas fram. Förslaget läggs fram för beslut på vår extra föreningsstämma den 21-22 oktober 2017.