Konst åt alla – en digital utställning

Den 1-4 december skulle Bomhus Folkets Hus stått som värd för Konst åt alla-utställningen med 17 konstnärer från Gävleborgs län. Besökare till Bomhus Folkets Hus skulle skulle ges möjlighet att stifta bekantskap med några av regionens verksamma konstnärer i ett närmare möte. Nya råd och rekommendationer satte dock stopp för planerna och istället satsades på en digital utställning/presentation.

Tisdagen den 1 december genomfördes en digital vernissage av de 17 konstnärernas verk. Utställningen finns att titta på fram till 31 december och den konst som inte riksorganisationerna tingat i sina inköp, är öppen till försäljning för allmänheten.

– Länge hoppades jag att utställningen skulle kunna genomföras fysiskt, men på grund av restriktioner blev vi till sist tvungna att ställa om och planera för en digital utställning. Det fungerade och nu ser jag fram emot att få sprida ut den inköpta konsten så att den kan upplevas på en ny plats någonstans bland våra medlemsföreningar, säger Paula Hoffmann, konstansvarig på Folkets Hus och Parker.

Mer om utställningen

Läs mer om Konst åt alla