Intresseanmälan SCEN 2024

 

Nedan fyller du i din intresseanmälan för våren 2024. I september startar turnéläggningen av två produktioner våren 2024. Vi är tacksamma för en snabb återkoppling från er under turnéläggningsprocessen.

 


 

Fyll i din intresseanmälan här – deadline 1 september:

  • KONTAKTINFORMATION:

  • BOKNINGSBARA PRODUKTIONER

    Nedan kan du ange önskemål om produktion och datum. Vi eftersträvar att tillgodose önskemål efter bästa förmåga. Ange gärna flera alternativ för datum och förslag på olika veckodagar som passar bra, så har vi lättare att tillgodose era önskningar. Var uppmärksam på exakt vilka datum som produktionerna erbjuds, så att dina önskade datum inte ligger utanför turnéperioden. Var också observant på de scenmått och tekniska förutsättningar som krävs för respektive produktion, så att du har de förutsättningar som krävs för att ta emot önskade produktioner. När du är färdig med din intresseanmälan klickar du på den gröna "Skicka in-knappen" längst ner. Du får en bekräftelse på att din intresseanmälan har inkommit till oss!
  • Folksagor - Dilan och Moa

  • Min magiska trädgård (PAKET)

  • Medlemsföreningar i Folkets Hus och Parker har möjlighet att köpa medlemspaket (två eller tre produktioner 2023 och ytterligare ett paket 2024) till de förmånliga priserna 14 000, 21 000 eller 28 000 kronor. Har du beställt medlemspaket för 2023 och vill addera Min magiska trädgård; ange det här: