välkommen till  föreningsstämma 2022

Här hittar du information om föreningsstämman i Hallunda Folkets Hus den 11-12 juni

Aktuellt

Här får du kontinuerlig upplysning om det mest aktuella på föreningsstämman

Handlingar

Här hittar du samtliga stämmohandlingar

Praktisk info

Här kan du läsa all praktisk info kring ditt deltagande på föreningsstämman

Deltagare

Här hittar du en lista över de föreningar som anmält sig till föreningsstämman

Välkommen till Hallunda

Folkets Hus Hallunda ligger på Borgvägen 1, i Norsborg.

Du tar dig till Folkets Hus Hallunda med egen bil, kollektivtrafik eller om du bokat plats på chartrade bussar.

Läs mer om vägbeskrivningar, parkering och busstider under ”Praktisk information”.

Hålltider

lördagen den 11 juni12.00 – Incheckning av deltagare och ombud öppnar
12.30-13.30 – Lunch serveras
13.30 – Teknisk test av mötestekniken
14.00 – Föreningsstämman invigs
18.00 – Föreningsstämman avslutas för dagen
19.00 – Middag

Söndagen den 12 juni09.15 – Kaffe och mingel på mötestorget
10.00 – Föreningsstämman återupptas
13.00 – Föreningsstämman avslutas

Frida Öhrn inviger

Frida Öhrn har den där speciella rösten du inte glömmer i första taget. Den sticker ut och fångar dig med sitt lite raspiga sound. Kanske var det därför som Release Me, med bandet Oh Laura, blev en superhit världen över i samband med en SAAB-reklam 2007.

Hon har framträtt och släppt 4 album ihop med country- och popgruppen Cookies ´N´ Beans. Men år 2014 tog Frida sina första steg som soloartist med debutsingeln What are you waiting for. Solo och under namnet ÖHRN blandar hon in ett nytt elektroniskt sound som hon själv beskriver som en blandning av Massive Attack och Björk i en euforisk, uppmanande och drabbande tappning. 2020 tävlade Frida i Melodifestivalen med låten We Are One.

Nu ska hon inviga Folkets Hus och Parkers Föreningsstämma 2022!

Se utställning

I foajén kan du ta del av För en rimligare värld – en utställning om Folkets Hus och Folkets Park, där vi lyfter vår betydelse för demokrati och utveckling i Sverige. Utställningen presenterar spännande och viktiga kulturella händelser och visar på paralleller och likheter mellan då och nu, men lyfter även blicken mot framtiden.

Mötestorg

Kom till mötestorget och kika på Östra regionens nya plattform för bokning av event, ta reda på vad Folklab kan bli för din förening eller prata medlemsförsäkring med Nordic Försäkring. Här kommer du också att kunna få veta mer om vårt gemensamma profilarbete och träffa personal från Folkets Hus och Parker.

Stadgeakuten kommer tillbaka, vill du besöka den behöver du i förväg skicka in dina stadgar till [email protected]

Di Leva underhåller

Under våren 2018 intog Thomas Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom David Bowies musikaliska storverk, gestaltat i klassiskt Di Leva-format.

Nu har showen byggts om till en konsertturné och åker ut i landet med Programbolaget under våren 2022. Showens titel Changes grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

Som underhållning på Föreningsstämman får vi ett avskalat smakprov från turnén. Det blir en musikresa där vi får uppleva några av David Bowies allra största hits, tolkade, arrangerade och framförda av Thomas Di Leva – unplugged med pianist.


 

Följ stämman i direktsändning

Du som inte har möjlighet att vara på plats i Hallunda kan logga in och följa stämmoförhandlingarna i en direktsändning.
Hålltider och länk till direktsändningen hittar du här