BTS på scenen från filmen Break The Silence: The Movie 2020
BTS på scenen från filmen Break The Silence: The Movie 2020

Event Cinema, idag och imorgon

Folkets Hus och Parker är Sveriges ledande distributör av event cinema – den internationella termen för det vi kallar Live på bio.

Under Filmdagarna 2022 bjuder Live på bio in till omvärldsspaning och internationell utblick inom området event cinema tillsammans med biografgurun Patrick von Sychowski. Med en gedigen bakgrund inom den internationella biografbranschen (Patrick har bl.a. drivit den digitala biografutrullningen i Indien och bevakat den asiatiska biografmarknaden från Singapore) är Patrick en välkänd talare och moderator på flera internationella branschmässor och event. Sedan 15 år tillbaka är han redaktör för branschtidningen Celluloid Junkie, vars pandemi-webinarier CJ Cinema Summit följs av film- och biografintresserade världen över och har för många i branschen varit en ljuspunkt under en mycket svår tid. Patrick bor och arbetar i London, men tack vare sitt svenska påbrå får vi en exklusiv trendspaning på flytande svenska!

I samband med seminariet presenterar Live på bio sina kommande utbud för hösten 2022 och våren 2023 samt ger er ett ”allt ni behöver veta” fyllt med inspiration och goda exempel för att nytända eller komma igång med Live på bio på din ort!

Varmt välkomna fredagen den 19 augusti kl. 13-15 i salong 6 i Drakstaden, Sundsvall!