Lomma Folkets Hus
Odengatan 2, 234 32 Lomma, Sverige
Vägbeskrivning

Lomma Folkets Hus

Lomma Folkets Hus, född ur den visionära byggföreningen 1898, med en samling av tegelbruks och eternitarbetare, har genomlevt en fascinerande resa. Från dess återupplivande 28 år efter dess likvidation 1977, har det återigen blivit en pulserande knutpunkt för kultur och gemenskap.

Genom åren har vi värnat om en mångfald av evenemang som lyfter själen och förundrar sinnena. Teaterföreställningar och musikprogram fyller våra salonger och danslokaler. Men framför allt, vår satsning på barnkultur är hjärtat i vår verksamhet. Med regelbundna teaterföreställningar för de unga och inspirerande musik- och teateruppträdanden samt föreläsningar för våra vuxna besökare, strävar vi efter att närma oss varje generation.

Vår årliga Hantverksmässa, Familjedagar och den efterlängtade julmarknaden lockar besökare från när och fjärran, fyllda av förväntan och glädje.

Och glädjen har fått ett nytt ansikte sedan några år tillbaka – ”Teatermusen Folke”. Denna lekfulla maskot har blivit en omtyckt följeslagare för barnen, sprudlande av skratt och upptåg innan varje föreställning. Varje skratt är en investering i vår framtid, med allt överskott från våra evenemang som stödjer vår barnkultur.

Lomma Folkets hus – en plats där historien möter nutiden, där kreativitet frodas och där gemenskapen blomstrar. Välkomna till en värld av glädje, upptäckter och minnen som varar livet ut.

Besöksadress

Strandvägen 120
LOMMA

Postadress

c/o Åkerberg
Briggatan 29
23442 LOMMA

Kontakta oss:

040-41 25 25

072-7034290

info@lommafolketshus.se

Verksamheter

Live på bio
Scen