UTBILDNINGAR OCH MÖTEN

Förortsnätverksträff

Ett nätverk som sedan 2003 samlar medlemmar från socioekonomiskt utsatta områden i städer runtom i Sverige. Nätverket bildades utifrån gemensamma behov, förutsättningar och lösningar. Cirka 20 medlemmar ingår i nätverket.

Från och med i år gör Folkets Hus och Parker en större satsning på Förortsnätverket som bland annat innebär tillgång till riktade kulturprogram och möjlighet till fler träffar.

Vi kommer att fortsätta träffas hos medlemmar i nätverket och diskutera aktuella frågor, göra intressanta studiebesök, förkovra oss, låta oss inspireras och bjuda in spännande föreläsare.

Teman under de senaste åren har bland annat varit: lokaluthyrningsfrågor, samhällsentreprenörskap, sociala företag, ungas aktivism, internationellt ungdomsutbyte, samverkan med folkhögskolor och kulturföreningar.

Datum: 28 mars 2017 i Vivalla.
Inbjudan med program till träffen kommer i februari.
Fler tillfällen kan tillkomma.

Passa på att vara med i konferensen Den medborgardrivna mötesplatsen – mötesplats 2.0 som genomförs i Vivalla dagen efter – 29 mars. Du betalar inget extra för den och övernattning ingår.

Målgrupp: Medlemsföreningar som känner sig hemma i ovanstående beskrivning eller som är nyfikna på nätverket.

Medverkande: Regionala strateger från Folkets Hus och Parker, inbjudna gäster och föreläsare.

KOSTNAD: 500 kronor (eller 200 kronor om man inte behöver boende).
Betala in avgiften i samband med din anmälan på bankgiro 331-4184. Ange ditt namn och att betalningen gäller ”Förortsnätverk”.

HAR DU FRÅGOR, KONTAKTA: Jocke Kellokumpu, projektledare Nya mötesplatser
08-4s52 25 51, jocke.kellokumpu@folketshusochparker.se

 


 

Anmälan till Förortsnätverksträff 28 mars