När vi drömmer skapar vi morgondagens verklighet. Vår folkrörelses samlade tankar och idéer ger visionsprocessen kraften att förverkligas.

Calle nathanson och gunilla carlsson gör ett besök i utställningen ”drömmer jag?”

hej medlem!

Välkommen till vår nya hemsida!

De sidor här på webben som kommer att hantera medlemsinformation och vara till nytta för dig i din vardag byggs och utvecklas successivt under februari och mars månad. Tydligare budskap, uppdaterad teknik, bättre medlemsservice. Under den här tiden kommer vi stegvis att presentera nya delar, bland annat ett nytt sätt att logga in på sidorna. Vi håller dig informerad via våra nyhetsbrev.

kontakta oss!

Om du söker något som du tidigare hittat på webben kommer vi under utvecklingstiden hålla oss extra tillgängliga för personliga kontakter! Ring eller mejla, vi ser fram emot att prata med dig! Här hittar du vår kontaktinformation

här hittar du det som är mest Aktuellt:

KULTURUTBUD 2017

Nu pågår turnéläggningen för fullt. Du kan fortfarande gå in och titta på våra scenproduktioner och konstutställningar, hämta information och det arrangörsmaterial som finns upplagt.
Saknar du lösenordet (samma som användes under Kulturdagarna och till intresseanmälningarna) kan du höra av dig till våra producenter. Kulturutbud 2017

UTBILDNINGAR OCH MÖTEN 2017

Nu finns hela vårt utbud av utbildningar och möten upplagda här på hemsidan.  Läs mer

Nytt visionsprogram 2017

Många har deltagit i processen och visat stort engagemang! Alla idéer, förslag och synpunkter som kommit fram vid träffarna eller skickas in från din förening är en del av underlaget när förslaget till nytt visionsprogram nu arbetas fram. Förslaget läggs fram för beslut på vår extra föreningsstämma den 21-22 oktober 2017.